Η PHYSICON ιδρύθηκε το 2002.
Βασικό της στόχο έχει την εφαρμογή συστημάτων παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας που λειτουργούν οικονομικά, οικολογικά και κυρίως αξιόπιστα.

Η εταιρία ασχολείται τόσο με τα συμβατικά καύσιμα (φυσικό αέριο, πετρέλαιο) χρησιμοποιώντας λέβητες συμπύκνωσης ιδιαίτερα υψηλών αποδόσεων, όσο και με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως είναι ο ήλιος και τα βιοκαύσιμα.

Επίκεντρο των εφαρμογών της PHYSICON είναι τα συστήματα χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων και θερμοκρασιών, όπως τα ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και δροσισμού.

Ήδη από το 2005 η εταιρία PHYSICON εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος.

Με την άριστη υποδομή και οργάνωσή της, με τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους υλικών και μηχανημάτων και με το εξειδικευμένο προσωπικό της, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών της.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες αποτελούσαν πάντοτε το κέντρο ενδιαφέροντος της PHYSICON.
Οι προτάσεις που συνδυάζουν συστήματα συμπαραγωγής ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας με καύσιμο φυσικό αέριο, υδρογόνο ή pellet, οι τελευταίας γενιάς αντλίες θερμότητας με ιδιαίτερα αυξημένους συντελεστές επίδοσης (SCOP, SEER) αλλά και τα νέα ειδικά δοχεία αδρανείας τύπου jel (θερμομπαταρίες) με ελάχιστες απώλειες που ενεργοποιούνται κατ‘ εντολή του χρήστη, είναι μερικές από τις πλέον νεωτεριστικές ενεργειακές λύσεις, που σαν τελικό τους στόχο έχουν τη μεγιστοποίηση του βαθμού αυτονόμησης με τη χρήση αειφόρων πηγών ενέργειας και παράλληλα τον άμεσο υποβιβασμό του λειτουργικού κόστους των κτιρίων στα οποία εφαρμόζονται.

Άξονα των εφαρμογών της αποτελούν τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων κατασκευής όπως της Γερμανικής VIESSMANN, των Ιαπωνικών HITACHI και TOSHIBA και της Αμερικανικής CARRIER. Η PHYSICON καλύπτει πλήρως τις εγγυήσεις όλων των μηχανημάτων, αλλά και των λοιπών εφαρμογών της σε εικοσιτετράωρη βάση μέσω του δικτύου των συνεργατών της.

Η PHYSICON πιστή στις αρχές της αειφορίας, της οικολογίας και της οικονομίας παραμένει κοντά σε όλους τους πελάτες της καλύπτοντας τις σημερινές αλλά και τις αυριανές ανάγκες τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας